martes, enero 23, 2007

OCEÀ PACÍFIC, ISLA DEL CAÑO

Robinson Crusoe podria haver viscut perfectament en aquesta illa, de fet hagués estat molt més tranquil ja que si us fixeu a l'horitzó a l'esquerra es divisa el continent americà, però no hagués estat 28 anys vivint en ella sense poder sortir, com una presó natural.

Amb vegetació diferent a la del continent, la marea baixa del matí permet introduirse entre les escarpades roques a fotografiar aquest asombros indret, pocs comentaris es poden fer ara sobre el tròpic...

viernes, enero 19, 2007

SOMNIS DEL PACÍFIC, BAHÍA DRAKE

La marea alta ja envolta totes les roques, estem al vespre i al fons un intens resplendor il·lumina la illa del Caño, situada a una hora de navegació del continent, històricament fa molts segles enrera era utilitzada com a cementiri i lloc de rituals extranys, pròximament com és lògic anirem a ella a fer una inspecció.

lunes, enero 15, 2007

SOMNIS DEL PACÍFIC, BAHÍA DRAKE

Al segle XVI en Sir Francis Drake (corsari per la corona anglesa i pirata per qualsevol que no fos britànic) era temible i l'enemic nº1 dels espanyols, segons els registres va ser el primer anglès que va veure el Pacífic, la seva ruta va ser creuar l'estret de Magallanes en la Patagonia i pujar fins al Canadà, de camí s'hi va instal·lar un temps en akestes costes centreamericanes.

Anomenada Bahía Drake les llegendes lògicament parlen de que va guardar part del seu botí aquí degut a que pel pes no el podia portar, comentaris i rumors llatinoamericans, akests sempre perduraran, de vells a petits, ningú l'ha trobat ni el trobaran però les eternes i comuns il·lusions de riquesa sempre persistiran...

jueves, enero 11, 2007

AMÈRICA CENTRAL,DESEMBOCADURA

Baixant altura tenim un primer plà de desembocadura, completament deshabitat on el Pacífic ho absorbeix tot, si compareu els arbres d'abaix a l'esquerra amb les oles de més endavant comprovareu que akestes són de varis metres.