lunes, marzo 26, 2007

AMÈRICA CENTRAL, LA JUNGLA DEL CORCOVADO

Segons el National Geographic la jungla del Corcovado és el lloc biològicament més intens sobre la terra, té més d'un 6% del total de la diversitat de la biosfera, científics de tot el món hi van per estudiar les moltíssimes espècies que només viuen aquí.

Si amplieu i us fixeu veureu una persona fent algo de naturalisme, comparant-la amb les palmeres de darrera us podeu imaginar les devastadores proporcions, de la vegetació, esclar.

lunes, marzo 12, 2007

AMÈRICA CENTRAL, PENÍNSULA DE OSA

Visions de platja oposades al mar, el tronc desgastat descansa i moltes bèsties també degut a que estan dins la jungla quasi impenetrable.

Ens preguntem qui ha creat tot això, molta gent ho atribueix a determinades creences religioses, pex a un tal senyor anomenat "Déu", jo que sóc agnòstic i amb tot l'orgull que comporta ser-ho, penso que tot això existeix i és degut a un previ procés d'aleatorietat, estar no descarta que hi hagi un alternatiu infinit buit.

lunes, marzo 05, 2007

AMÈRICA CENTRAL, PENÍNSULA DE OSA

Adorables seguidors de la Forestpics, ja portem temps situats al tròpic, poques coses noves us podré ensenyar respecte aquestes latituds, queda poc però encara tenim algunes observacions e imatges per mostrar.

Prop de l'ecuador només hi han dos estacions a l'any, la seca i la humida, estant en aquesta última tenim una visió de lo que hi ha a les platges però mirant en lloc oposat al mar.
Les pluges provoquen petits llacs, amb el verd, el violeta i els seus reflexos segur que si aquesta postal hagués existit a la Provença hauria sigut pintada pel Van Gogh.