lunes, marzo 05, 2007

AMÈRICA CENTRAL, PENÍNSULA DE OSA

Adorables seguidors de la Forestpics, ja portem temps situats al tròpic, poques coses noves us podré ensenyar respecte aquestes latituds, queda poc però encara tenim algunes observacions e imatges per mostrar.

Prop de l'ecuador només hi han dos estacions a l'any, la seca i la humida, estant en aquesta última tenim una visió de lo que hi ha a les platges però mirant en lloc oposat al mar.
Les pluges provoquen petits llacs, amb el verd, el violeta i els seus reflexos segur que si aquesta postal hagués existit a la Provença hauria sigut pintada pel Van Gogh.

5 Comments:

Blogger El Forest said...

Més info a Van Gogh by Travelers

1:02 p. m.  
Blogger jorid said...

potser la llum de Costa Rica no es tan adecuada per a les pintures de Van Gogh, per exemple la llum d'Espanya és diferent a la d'Holanda; la llum ibèrica més potenta és diferent a la llum d'Holanda, no tant potent i amb més matissos.

1:09 p. m.  
Blogger El Forest said...

El Mediterrani està caracteritzat per tindre molta lluminositat, pero crec que si hagués viscut a centreamèrica algunes coses les hauria pintat de forma similar, altres no.

1:14 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Era la época húmeda cuando estuviste ?? Te llovió mucho ?
Aún me admira la sensibilidad que tienes para captar cosas en las fotos.
Por cierto, como mañana te vas pa la tierra de los gabachos, pasalo bien y haz fotos para que nos ilustres. Deuuu. Bon viatge

7:49 p. m.  
Anonymous Gavina said...

Tú ho has dit, sembla una postal...preciosa

12:35 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home