lunes, marzo 09, 2009

ASIA MENOR, PAMUKKALE, EL BANY DE LA MORT

Pamukkale vol dir "castell de cotó", un estrany fenomen que només a 3 llocs al món existeix: a Yellowstone a USA, altre a Xina i aquest a Turquia. Sembla neu o gel però en veritat és pedra calcària, el moviment de falles i plaques tectòniques van provocar diversos brots d'aigua carregada de minerals que van crear aquesta estructura, a l'època romana hi havia un petit inconvenient, hi sortien partícules radioctives on van morir molts al banyarse a les seves piscines naturals. Els mesuraments actuals diuen que ara és segur, de fet jo em vaig banyar, espero que tinguin raó i no m'aparegui cap autofenomen mutant, si algú veu algo que avisi.

4 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Acollonant! Pero tots els lectors de forestpics el que volem es la teva foto en bikini banyant-te en aquest bonic paratge :P

1:13 p. m.  
Blogger El Forest said...

Buf, havien ties que amb la sorra del fons de les piscines se la fotien a la cara com a "piling" facial, això si era acollonant.

1:23 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

¿? "partícules radioactives?!" ¿uranio? si tengo claro que hay sustancias radioactivas en el planeta no pensaba que podrían brotar así tan sencillamente mezcladas con agua -fallo de mi mente ya que el agua con gas es posible... (pero nunca escuché las clases de física, es cierto....)
VD

PD: +1 con Rob :D

1:46 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Si veig alguna cosa fora de lloc ja t'avisaré majete. De vegades aquestes coses triguen força temps a fer-se patents, i és clar, un de vegades ni ho nota...

6:31 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home