jueves, abril 20, 2006


ELBA, CAMÍ AL MAR DEL NORD

Al nord d'Alemanya dins el riu Elba el vaixell de passatgers queda reduït amb el carguer de darrera, l'arbre observa com l'home i la dona acompanyen l'amic de l'home.

7 Comments:

Blogger Robert said...

Collons, sembla un cuadre :-O

9:31 a. m.  
Blogger jorid said...

el marc de la foto es correcte, però discrepo en que l'home i la dona acompanyin el gos, més aviat aquest els acompanya a ells; també podria ser que Alemanya fos una espècie de gossocràcia, on els cans dirigissin el destí del país.

9:39 a. m.  
Blogger El Forest said...

Pues per allà vam veure bastants gossos als restaurants, cafes i tendes, i molt posats, "hermosos" com diria el Majete, amb un bon servei donat de peluqueria i sobretot lo més important, d'educació.

Akí al nostre pais akests animalets tenen prohibida la seva entrada als restaurants i centres comercials, per algo serà, que reflexionin.

Kin partit està aprop de les gossocràcies?.
Majete?, al teu barri esta ple de gossos que "cuando muerden no sueltan" oi?.

10:09 a. m.  
Blogger Robert said...

Parlant d'alemanys i gossos.... ja heu vist el cul de la Canciller? --> http://www.20minutos.es/noticia/110583/0/merkel/sun/trasero/

10:21 a. m.  
Blogger El Forest said...

Jua!, culocràcia.

11:01 a. m.  
Blogger nines said...

Estoy de acuerdo con Robert en q parece un cuadro y tb con jorid en q más bien el perro acompaña al hombre y a la mujer. A mi me ha impactado el color del cielo. Está precioso.. y el equilibrio entre cielo, río y mar. Parece q entiendo algo de fotografía ? sí ?? pues no entiendo res de res.

9:54 p. m.  
Blogger nines said...

Cuando hablaba en el comentario de arriba del equilibrio entre cielo, río y mar .. he tenido un lapsus. Quería deir entre cielo, río y tierra. Gracias forest por la observación

9:58 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home