martes, abril 17, 2007

AMÈRICA CENTRAL, VOLCÀ IRAZÚ (3430 m)

Primer plà de la impressionant llacuna del cràter principal, la veiem verda però va canviant de color en funció de l'època de l'any.
Un lloc ideal per fer espiritisme e invocar a Satanasos, Lucifers i similars degut a que la olor a sofre és contundent, tot junt mesclat amb els sulfurs, bombolles, fum i lava quan li rota.

La planta que veiem al peu és la denominada "sombrilla de pobre", que apareix en altes latituds tropicals, un indret peculiar on en un dels dies clars (hi han pocs a l'any) es poden veure els oceans Atlàntic i Pacífic alhora, com podreu comprovar l'abisme estava ben aprop del lloc on s'ha fet la foto.

5 Comments:

Blogger El Forest said...

Ha arribat a la seva fi el viatge de Centreamèrica, han sigut 8 mesos de visions d'aquesta part del món, seguirem ara pel nostre de continent, un que diuen que és força vell.

10:55 a. m.  
Blogger Robert said...

Bonic llac per possar en pràctica els meus coneixements de submarinisme.....

8:23 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Bonita foto para terminar el periplo centroamericano.

Yo no hubiera podido hacerla, pq ta al borde del abismooo y tengo vértigo :(.

Por cierto, a veces escribo mi rollo, lo intento publicar y me dice que nones. Solo es un comentario pa que lo sepas

10:51 p. m.  
Blogger El Forest said...

Te dice q nones?, en verdad no dice q nines?, igual hay una confusión de una sola vocal.

A mi tb me pasa a veces, lo que hago es hacer un copy del texto para recuperarlo si falla el tema, la culpa de esto són los electrones mutantes que nos invaden, supongo que los tienes controlados y habrás investigado si tienes algun ciclotrón subterràneo cerca.

9:17 a. m.  
Blogger El Forest said...

Efectivament Majete, em vaig quedar amb la curiositat de que pasaria si un es fa un banyet allà, llastima que no havia trampolí, amb el sofre i les bombolles és un bon lloc per tirarse llufes i disimular, lògicament natura+natura = natura

9:31 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home