martes, julio 07, 2009

CORBIERES, SERRES

Deu ser el canvi climàtic que a finals de desembre les muntanyes de les Corbieres estan en un gran esplendor, un triplet de llum/aigua/color que alguns volen imitar abans de començar.

5 Comments:

Anonymous Lance Armstrong said...

m'agrada que forestpics torni als espais naturals, almenys d'aqui uns anys quan ja no quedi res, si alguns arriben a vells podran recordar-los a través de les fotos.

3:33 p. m.  
Blogger El Forest said...

Gràcies Sr "Armstrong", coincideix amb mi en que la natura és bona i positiva, ara a Bcn amb el tour de frança tothom s'omple de joia, així es promociona molt el Bicing, veient estampes tan maques com arribar gent suada als restaurants dissabtes per la nit (això és auténtica natura) i el pròxim "alcalde" de bcn la seva campanya serà posar un carril especial per vianants.

12:40 p. m.  
Anonymous Lance Armstrong said...

encara que ha un senyor de la seva distinció el pugui disgustar, els homes de veritat suem abundanment, ja que som gent d'acció.

els vianants caminen absorts per la vorera, donant voltes a les seves tristes existències. es per això, que quan es donen compte que un ciclista ha passat veloçment per la seva vora s'assusten i s'indignen, com si fos culpa del vigorós ciclista que les seves existencies siguin miserables.

1:19 p. m.  
Blogger El Forest said...

Volem camins per vianants miserables ja!, a qui votem?.

1:30 p. m.  
Blogger Robert said...

Salvem l'Amazones!!!

6:23 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home