martes, marzo 13, 2012

ISLÀNDIA, PINGVELLIR, DEMOCRÀCIA

L'únic lloc del món on es pot observar per sobre el nivell del mar com s'ajunten les plaques euroasiàtica i nord-americana és a Islàndia, aquí veiem una mostra on des del innocent lloc que vaig fer la foto era on els víkings feien les seves assemblees "nacionals". Posteriorment, la tradició va fer que durant segles aquest fos el lloc dels mítings i sobretot del ajusticiament de criminals, els ofegaven en aquestes tranquil·les aigües que veiem.

Sonen les campanes de la diminuta església, les plaques tectòniques sembla que no es mouen,tot l'ambient és sospitosament calmat i modèlic, com la seva democràcia on qualsevol corrupte o amic dels bancs l'entaleguen i el fulminen davant un tribunal, arribem així a la fi de l'etapa islandesa a la forestpics, un país de molta "terra, vent i foc", poso una mica de funky per acomiadar-nos tot pensant que algun sistema podria funcionar i que potser no tot està acabat...

5 Comments:

Anonymous Rob said...

Collons, aquesta foto es digna de La Comarca

5:41 p. m.  
Anonymous VD said...

Al leer tu comentario y a primera vista (sin enlargar la foto) pensé "dónde se juntarán las placas en tanta llanura?" pero sí al mirarlo de cerca se nota que hay algo y deduzco que todas o por lo menos muchas de la placas tectónicas se juntan de forma similar porque ví algo bastante parecido en Perú con la falla de Nasca.

6:11 p. m.  
Anonymous dr slump said...

la vila del pingüí

8:29 p. m.  
Blogger El Forest said...

Si, hay varias filas, encima de una de las dos principales hice la foto, se van separando muy lentamente.

9:42 p. m.  
Blogger El Forest said...

Algunes semblances tenen Islàndia i Nova Zelanda, verdor, volcànic i ple de llegendes, però el primer només està a 5 hores d'avió!!

9:48 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home