miércoles, junio 26, 2013

ESPANYA, SARAGOSSA, PILAR

El culte al Pilar resulta ser una veneració a una columna d'una roca sedimentària, al voltant d'això es va edificar tot el negoci i la famosa basílica barroca, a part de les aigües decoratives les escales que van al soterrani serveixen per observar-ho tot arran de terra....

4 Comments:

Anonymous Jesús A. said...

This article has my seal of approval

6:36 p. m.  
Blogger Robert said...

Un païs interessant per anar de vacances...

10:38 p. m.  
Anonymous Granadina said...

Lo que es también impresionante es la vista desde la torre del Pilar. Se ve casi toda la ciudad de Zaragoza. La fuente que se ve al fondo de la fotografía si la miras desde la bola del mundo que hay en la plaza, se distingue la silueta de Sudamérica. Me gustó mucho Zaragoza y la Basílica del Pilar es impresionante con sus pinturas de Goya.
Al otro lado de la Plaza del Pilar pude contemplar el templo de La Seo perteneciente a varios estilos arquitectónicos ( desde el románico a su fachada neoclasicista, pasando por el mudéjar)
El que és també impressionant és la vista des de la torre del Pilar. Es veu gairebé tota la ciutat de Saragossa. La font que es veu al fons de la fotografia si la mires des de la bola del món que hi ha a la plaça, es distingeix la silueta de Sud-amèrica. Em va agradar molt Saragossa i la basílica del Pilar és impressionant amb les seves pintures de Goya.
A l'altre costat de la Plaça del Pilar vaig poder contemplar el temple de la Seu pertanyent a diversos estils arquitectònics (des del romànic a la seva façana neoclassicista, passant pel mudèjar)

12:11 p. m.  
Blogger El Forest said...

Tomo nota...

9:02 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home