viernes, septiembre 02, 2016

AUSTRALIA, VICTORIA STATE, KOALA

El coala, el seu únic hàbitat i font d'aliment són els boscos d'eucaliptus i només és autòcton de l'est d'Austràlia, quan els anglesos van arribar per aquí al segle XVIII i els van veure per primera vegada van pensar que eren óssos petits "disfressats" producte d'alguna broma. De seguida van veure que no, viuen una mitjana de 10-15 anys i és un animal nocturn, dorm 20 hores diàries i la seva prova més dura (i curiosa) és quan compleixen 18 mesos que els fan abandonar del territori dels seus pares, per la xarxa algun youtube es pot trobar d'algun plorant perquè la seva mare l'ha expulsat de l'arbre, així és la vida...almenys està programada...majoria d'edat?

2 Comments:

Anonymous Mofli said...

Pobres koales

2:50 p. m.  
Blogger El Forest said...

Amb lo ganduls que són...

4:48 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home