miércoles, abril 18, 2012

MONTAGNE NOIRE, PIC NORE

Per fi després d'anys vaig poder veure les vistes del pic Nore, de només 1210 m però amb el seu cru clima, la neu i les boires m'ho havien impedit, al quart intent ho vaig aconseguir, valia la pena.

Davant l'estació eòlica, la manta de núvols cau per l'esquerra per ficar-se a la vall, a dalt l'horitzó +3000 nevat dels Pirineus, complicat trobar visibilitat aquí, tant com el nom del pic, que molt curiosament es diu "Nore" dins la muntanya "Noire",la "i" desapareix en qualsevol mapa i guia que veieu, no sé perquè això, sempre hi ha retallades...

2 Comments:

Anonymous Rob said...

De fet crec recordar que es deia Pic de Nore. Era el meu segon intent imagino que en el teu cas que sería el tercer o quart l'emoció sería encara més gran. Curiòs que s'estaba molt millor aquí dalt que a la vall on fotía un fred de collons.

12:05 p. m.  
Blogger El Forest said...

Si, el món a l'inrevés, en clima normal adalt fa un temporal brutal que pot arrancar fins i tot antenes, aquest cop com deia la cançó de Kortatu "sol i bon temps", en canvi abaix boires i fredor, els insectes i les abelles estaven dormides, jua!

11:51 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home