martes, mayo 23, 2006

FORESTPICS JA TE UN ANY !!!

Efectivament, ja tenim un any, l'iniciativa del senyor Jorid ha tingut continuitat i en aquest temps hem pogut veure diverses postals d'alguns llocs del món, desde Manhattan fins als barris exSoviètics de Berlin, o desde les zones Berebers del Marroc fins a les costes polars del Àrtic, com aniversari i homenatge mostrem una de les més apreciades fotos amb la seva corresponent pintura a l'oli, pintat pel meu pare un any abans de morir.


5 Comments:

Blogger Robert said...

Felicitats!!!!

La pintura impresionant, está clavada :-O

9:24 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Propongo celebrar el aniversario de forestpics votando cada uno la mejor foto de todo el blog. Que Jordi ponga la fecha límite para votar y las condiciones que se le ocurran (el blog es suyo).

1:26 p. m.  
Blogger El Forest said...

La millor foto per a mi és akesta de les costes polars, on es veuen varis nivells d'acantilats amb cascades gelades que arriben fins a l'aigua.

4:08 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Joder, pues sí que está guapa. Yo estaba pensando votar por alguna de Hamburgo, por aquello de que me tira el rollo sentimental (yo también estuve allí con maese Forest), pero intentaré ser objetivo y dar un repaso a todo el blog.

8:35 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

De momento, me quedo con esta:

http://forestpics.blogspot.com/2005/05/toledo-amb-semblances-histriques.html

Me gusta esa composición con el río, y el castillo al fondo, dominándolo todo (y por cierto, también estaba ahí cuando sacaste esta foto ;-))

8:41 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home