miércoles, octubre 04, 2006


AMÉRICA CENTRAL, CONTADORS D'IGUANES

Estret és el continent americà per akestes latituds, ens situem a l'interior, on en els boscos es poden veure imatges com akesta, les Iguanes.
Akestes apareixen normalment sempre amb el mateix color de la vegetació que les envolta o almenys del soport on estan, no sent fàcil distingir-les.

Cuantes hi han?, convido a ampliar la imatge i a contar, s'ha d'afinar la vista i concentrar-se una mica, amb el seu aspecte xulesc es fàcil deduir que una activitat poc recomanable seria podar els arbres com fan a la nostra ciutat.

11 Comments:

Anonymous Anónimo said...

YO cuento diez ! Hay quien de más ???

9:08 p. m.  
Blogger Robert said...

:-S Collons! Que mal rollito.... Els bitxos aquets son dolents? fan algo? Així a primera vista veig unes 9 o 10, no estic segur.... ju!

10:02 p. m.  
Blogger El Forest said...

En pròximes fotos veurem algun primer pla d'Iguanes i comentaré kins perills tenen akests animalons, que per cert he vist q a les rambles venen nadons d'iguanes a 10 euros, realment patètic i sarnos.

9:59 a. m.  
Blogger jorid said...

jo en compto 11, i si arribo anar begut en comptaria més.

per cert, tens alguna foto d'alguna canoa tipo patera? la necessito pel concurs de t-systems.

salut!

3:10 p. m.  
Blogger El Forest said...

Efectivament, hi han 11, el senyor 3bo es ki té millor vista, sembla ser que les seves inversions oculars q va fer fa temps van donar un resultat òptim, de totes formes 11 són les que es veuen però hi havien moltes més, per sota i també de petites, inapreciables en la foto.

6:13 p. m.  
Blogger jorid said...

podries explicar algun episodi d'asilvestrament que s'ens dubte vas viure. el públic d'aquest blog espera ansiosament alguna proesa digna del cocodrilehunter, dissortadament mort fa poc.

10:58 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

hola, estoy suplantando una personalidad :D

10:59 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

eeeeeeehhhh quien ha sido ???

Me voy a volver de espaldas y quiero que el culpable salga y confiese ...

Cuento tres ...

11:20 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Una vez que confiese el culpable, diré yo de quien sospecho ... a ver si he acertado o no !

11:25 p. m.  
Blogger Robert said...

Pues al tema aquest de les rambles els hi queda poc, la nova llei diu que no es poden exposar animalons.... així que tindràn que tancar els garitos o vendre plantes.... ju!

11:57 p. m.  
Blogger El Forest said...

Això de treure el tema dels animals a les Rambles em sembla OK, vaig veure en una caixa d'apenes mig metre més de 10 iguanes juntes, tenint en compte lo territorials que són i l'espai que necesiten era un espectacle bastant penos de veure, en contrast a les que hi han en llibertat a la natura.

11:20 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home