jueves, mayo 24, 2007

FORESTPICS TÉ 2 ANYS!!!!

Estimats amics de la Forestpics ja tenim aquí el segon aniversari, com heu comprovat hem tingut una segona temporada bastant dedicada al tròpic, desde l'Atlàntic fins al Pacífic, desde manglars fins a volcans, passant per vàries jungles va ser curiós no veure mai el Mikimoto buscant catalans perduts pel món, potser és que ficarse allà dins eren afers "interiors" i no "exteriors".

Fent una mirada cap al parlament Hongarès com veieu hi ha algun espècimen estrany que reflexiona, sobre el desconeixement del futur, probablement és incert i borrós com la imatge.

7 Comments:

Blogger jorid said...

quines son les conclusions a que ha arribat aquest especimèn reflexionador?

10:30 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Venga venga, Centroeuropa que me interesa para ilustrarme antes de mi viaje. Y a mi que el especimen me suena aunque esté de espaldas ?? Debe ser alguien conocido ...

11:19 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

De cap sí que en té aquest home. Suposo que en aquesta foto més que reflexionar se'n duia una de cap. Nunca mejor dicho!!

6:12 p. m.  
Blogger Robert said...

Oh! Una figura humana a la fpics! Tot un aconteixement per celebrar els 2 anys. Potser pels 3 anys et veiem de cara ;)

Bon dia en aquest bonic matí d'eleccions. En breus minuts em dirigiré a emetre el meu vot secret i a la vegada inservible.

Felicitats a la fpics i a tots els que fan possible la seva continuitat, sobretot a l'owner que ens ilustra amb els seus viatges pel mon.

12:47 p. m.  
Blogger El Forest said...

L'espècimen pensava en com és la societat d'enmascarada, tot és molt bonic a vista d'ocell i tot és bastant xungo quan t'hi acostes.

9:50 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Robert, et felicito per exercir el teu dret a votar. Potser algún dia la societat no estarà tan enmascarada com diu en forest i la podrem mirar fit a fit sense por.L'acidessa d'aquest home es tremenda i a vegades tenebrosa. Podria ser l'Alan Poe català.

9:07 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Me gusta la foto. En cierta manera define al autor: l'uomo che guarda.

7:33 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home