miércoles, octubre 03, 2007

PROVENÇA, MONT VENTOUX

Estranya montanya per les seves extremes condicions climàtiques tant a l'hivern com a l'estiu, aïllada dins la Provença degut a que és un volcà extingit, duríssima i mítica pel tour de frança on la por dels ciclistes és evident quan comencen l'ascensió, la història ho diu, moltes incidències i una de les més remarcardes és la del juliol del 1967 on en Tom Simpson va caure fulminat trobant la mort a 2 km del cim degut a una combinació explosiva de calor, anfetamines i un brandy especial que prenia, l'impacte en el món de l'esport va ser important i d'aquí va sorgir l'antidoping.

Mont dels Vents, al observar els memorials que hi han a les voreres un té la sensació de com si es donés la culpa a la carretera d'això, sabem que no és així però és la forma de donar-li prestigi, és com els toros, en té perque hi ha gent morta...

16 Comments:

Blogger El Forest said...

Si amplieu la imatge observareu algun ciclista fent un entrenament, amb els seus mallots grocs fosfovites, més info a: Tom Simpson

1:26 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Ja m'explicaràs quin prestigi tenen els toros.

La foto està bé.

8:15 p. m.  
Blogger El Forest said...

Sr anònim, veig que desde un dia que vas fer una suplantació de personalitat també se't va autosuplantar la teva, ho veig comprensible degut a la societat mediàtica e iperiana que vivim.

10:48 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Pero quien es el Sr. Anónimo? El mismo que suplantó MI personalidad ?.
Otro tema ... Oye Forest, ilustrame y dime cómo y donde te ilustras tu así, o eres así de ilustrado ?
Pero quien te lleva a ti a esos sitios tan chulos ???

11:35 p. m.  
Blogger Robert said...

Yo creo que Sr Anónimo es el mismo que se sintió ofendido cuando lo llamé por su nombre.... Los famosos es que son muy celosos de su intimidad.

Impresionant imatge maixet, un mont pelat molt peculiar, tela per pujar fins aquí :-S

10:00 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Joer, yo como siempre, en la parra. No me acuerdo cuando lo llamaste por su nombre Robert. A mí es que eso del anonimato no me gusta. Será que el sr. anónimo es tímido y modesto

12:51 p. m.  
Blogger Robert said...

Bueno, habrá gente que no le guste revelar datos, pero claro, yo esto no lo sabía cuando puse el nombre alegremente. De haberlo sabido me hubiera contenido ;)

A pesar de la espectacularidad de la imagen creo que es un sitio que no se si me gustaría visitar... a mi me van más las zonas con más naturaleza salvaje, arbolitos, prados....

3:37 p. m.  
Blogger El Forest said...

Desde allà adalt en mes de Juny es podien veure les neus dels Alps,a 500 m per sota tot és força verd.

Anonimats i Silenciositats, tot es una unió del univers concentrant totes les forces cap a un destí inexistent, dintre de menys de 100 anys està molt clar que tots estarem calbs igual, tindrem que creure en la reencarnació, que com vol dir la paraula consisteix en una retrobada amb la carn.

5:34 p. m.  
Blogger Robert said...

Ui si, d'aquí 100 anys estarem calbs.... si només fos aixó jajaja

Et veig religiós maixet. Potser haurem de visitar alguna esglesia el proper pont....

11:09 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Jo Forest, mira que eres redicho y maría sabidilla (apunta otra de las cosas que se dicen por los madriles y q tanta risa te dan). Jajaja he tenido que leer dos veces tu frasecita. Vaya tela !! xD

8:07 p. m.  
Blogger El Forest said...

Entre el Susodicho y el Digodiego la canción de Mecano dice que entre el cielo y el suelo hay algo con tendencia a quedarse calvo....

2002, un cuadro de bifrontismo me ha aparecido en la mente para saber que esta frase tuya, la cual en la primera lectura había entendido María Salidilla no proviene de las profecías de las Clarisas típicas de ahí Madrid.

10:02 p. m.  
Blogger Robert said...

Tu si que estás salidillo jua!

El subconscient et traiciona maixet.

Dijous, demà festa oeoeoeoe

9:37 a. m.  
Blogger El Forest said...

Nines, el Majete y yo estamos con algo de felicidad contenida debido a que nos vamos en este puente a Francia, no tendras dudas en pensar que ahí celebraremos mucha hispanidad, también se haran más fotos con nuevos temas, aunque antes la forestpics estará un buen tiempo en Argentina.

1:17 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Vaya que bien viven los ricos en Catalunya ;).Aprovechad, pasaroslo molt be y no me cabe ninguna duda, Forest de que vais a ir con la bandera de españa, enarbolándola.

En cuanto a lo de "María Salidilla" xD, toy de acuerdo con Robert, te traiciona el subconsciente.

Bon viatgeee y disfrutad de los gabachos

1:46 p. m.  
Blogger El Forest said...

Gabachas, mejor dicho.

2:07 p. m.  
Blogger Robert said...

Bonito viaje el que hemos hecho este weekend por el Lozere y alrededores, totalmente recomendable. Claro que desde la capi no te pilla tan cerca como a nosotros.

Saludetes en este duro Martes buf!

10:54 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home