jueves, marzo 11, 2010

RÚSSIA, ORTODOXIA

Va ésser un cop, una persona influent que per construir el seu gran i poderós negoci tenia que montar una religió a mida, per trobarla es va reunir amb uns Majetes molt acreditats en les seves matèries per ferlos preguntes e il.lustrarse, les conclusions que va treure de cadascun van ser:

- Del Majete Catòlic: Al parlar amb ell es va donar compte que amb aquesta religió res li aniria bé, degut a que seria absorbit per Roma, va veure que els seus calers es volatilitzarien ràpidament.
- Del Majete Jueu: Al preguntarli on estava la seva nació li va contestar que no la tenien definida, no interessa res, on fico la meva gent per explotarlos?, va pensar.
- Del Majete Musulmà: Uf, no es pot ni menjar ni pernil, gens de porc, ramadans i coses estranyes en funció de quan surt i es posa el sol, no encaixa.

Llavors per eliminació i en aquests mons de déu (així ben dit) va inventar la religió ortodoxa, amb alguns tocs de les altres, dura i sacrificada pel poble, ja sabeu per quins fins justificats pels mitjans...

5 Comments:

Anonymous VD said...

Muy bonita la foto y con el cielo azul aún mejor ! :-)
PS: veo que tiene un punto de vista bastante ácido sobre las religiones y... tienes razón... puro "opio del pueblo" como decía un tal alemán...

6:19 p. m.  
Blogger El Forest said...

Si, pq el Marx creía en otros métodos que la religión para dormir el pueblo, si viera ahora los McDonalds en rusia volvería a su reposo con velocidad.

11:47 a. m.  
Blogger Robert said...

Interessant història, jo vaig fer el mateix anàlisi i al final m'he declarat Ateu o home de ciència que queda més maco.

Les religions son sectes, les sectes no son bones.

1:02 p. m.  
Blogger El Forest said...

Home de la ciència, donaras el teu cos a ella?, per estudis productius pels nostres rebisnets?

1:26 p. m.  
Blogger Robert said...

Home, jo el meu cos el donaría a altre tipu d'estudis. A poder ser en vida.

Pero tampoc veig que sigui mala opció donar-ho a la ciència.

1:51 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home