jueves, mayo 10, 2012

LAURAGAIS, UN TROS D'ANGLATERRA AL SUD DE LA FRANCE

El Lauragais és al sud de frança i no entén de divisions administratives o polítiques, de fet està repartit en quatre departaments diferents, el que és sorprenent rau en la seva cultura anglesa, algo que sobta molt al país on estem, això és degut a la guerra dels 100 anys dels segles XIV i XV, els soldats anglesos van establir la seva part de colonització, van portar la seva gastronomia com pex la famosa Cassoulet, també molts noms de pobles i ciutats són de procedència anglosaxona com pex la seva "capital" Castelnaudary, fins i tot ara actualment es veuen alguns cotxes amb matrícula britànica (descendents nostàlgics).

El màxim és observar els seus paisatges, diferents als de les regions del voltant, són bastant semblants als de l'illa, una atmosfera com si ens traslladéssim a Devon o Cornwal, però sempre amb el parany de la llibertat, igualtat i fraternitat...

4 Comments:

Anonymous rob said...

Sempre tan cultural majete...

2:19 p. m.  
Anonymous VD said...

Me parto de la risa con tu comentario y sobre todo esto "es veuen alguns cotxes amb matrícula britànica (descendents nostàlgics" JAJAJA!
En cuanto a la foto creo que este tipo de paisaje se puede ver en cualquier parte de Francia o Europa donde no haya mucha montaña y bastante lluvia como para tener una vegetación verde.

2:31 p. m.  
Anonymous John Deere said...

Sembla que hi ha un tractor treballant, observant als turistes que tiren fotos desde la distància.

3:23 p. m.  
Blogger El Forest said...

És muy característico el Lauragais, sips, hi ha un tractor, estava treballant molt pel Pib del Hollande.

4:43 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home