lunes, diciembre 10, 2007

ANDES 6000, LAS NIEVES DEL CACHI

Important ser ràpid de reflexos per interpretar una senyal de tràfic com aquesta, de lo contrari un podria sortir inmediatament disparat cap a l'altiplà de davant, de 3000 m per sobre el nivell del mar.

Una sequera impressionant on els registres diuen que lo habitual és que només plogui un cop a l'any, el gran impacte, el tresor i l'orgull local són les neus que veiem, l'anomenat El Nevado del Cachi és el cim més alt de 6380 m, rodejat de varis 6000's.

Neus eternes i sobretot aïllades, segurament si alguna vegada hagués aparegut per aquí Ernest Hemingway algun anexe sobre aquest lloc hauria ficat al seu llibre de les neus del Kilimanjaro.

5 Comments:

Blogger El Forest said...

Majete, jo crec que aniries com un rei per aquestes carreteres amb el teu 'ibisa'.

5:45 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Si, el meu ibi aniría la mar d'alegre per aquests camins, per cert, àrids de collons, sería un paissatge força depriment si no fos per les neus que es veuen al fons.

9:13 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Menudo secarral. Forest, como se llaman las carreteras de pedrusquillos que tienen los argentinos ? Ellos las llaman de una forma muy particular.
Y se puede saber donde ibas tú por alli ?

9:10 p. m.  
Blogger El Forest said...

Nines, en la meseta donde vives todo está bastante secarralizado también, supongo que has pensado lo auténtico que sería un secarral lleno de cigarrales verdad?.

Ahí en Argentina se escucha la expresión de "los senderos de ripio" (podría ser el título de una novela sobre la guerra civil), por ahí estaba buscando el km 0 de españa pero casualmente no lo encontré, no di con el pedruskillo adecuado, creo que tendré que afinar más mis búsquedas o desdioptrizarme.

4:16 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Que bonitos paisajes, me gustan sus fotos puesto que no aparecen homínidos en ellas.

2:48 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home